O'Learys Västerås söker Bartender

O’Learys söker Bartender (Sommarvikariarie / Behovsanställning)  som har passion för mat, dryck, sport och m... O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys ...

Om tjänsten

O’Learys söker Bartender (Sommarvikariarie / Behovsanställning)  som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som bartender gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet som Bartender, och har kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Senast 1/6 -2021

OMFATTNING:25-50%

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider

PLATS: O´Learys Västerås

Publicerad den

22-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Västerås
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen