Inaktiv platsannons

Klövsjöfjäll Hotell & Konferens söker personal i sommar i Vemdalen

Om tjänsten

Klövsjöfjäll Hotell & Konferens söker en receptionist till sommaren!

Hotell Klövsjöfjäll behöver stärka upp deras team med en deltidstjänst, ca 30h/vecka inom reception och bokning under sommarsäsongen. Här på Hotell Klövsjöfjäll brinner vi för naturen runt omkring oss, för värdskapet och glädjen att få ge våra gäster den bästa fjällupplevelsen. Nu söker vi dig som tänker som oss! Du är ansvarstagande, flexibel och lösningsorienterad.

Du är en glad person som är professionell och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor. Du är van att arbeta självständigt och har erfarenhet och kunskap om Klövsjö och Vemdalen.

Tidigare arbete inom hotell och bokningssystemet HotSoft är meriterande. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak inom reception och bokning med in- och utcheckning, telefonkontakt, mailkontakt, bokning och bekräftelser och turistinformation. Arbete i vår Spareception och vid behov även inom andra avdelningar på hotellet förekommer. Utbildning sker på plats, med start i mitten av juni.

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Maila din ansökan till:

Vid frågor, ring oss på:

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till Klövsjöfjäll!

Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis