Underhållstekniker i Borås

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Låt oss skapa förändringar tillsammans.
Ingenting gå upp emot att få vara en del av positiv förändring. Vi befinner oss mitt i en spännande resa, där vi arbetar tillsammans i en snabb global miljö och utvecklar vår verksamhet ur alla aspekter och inom alla områden. Vi söker nu en underhållstekniker med ventilations, VVS samt automationskompetens med inriktning mot fastigheter och riggar.

 

Vad erbjuder vi

Volvo Car Group äger och driver Hällered Proving Ground (HPG). Anläggningen ligger 15 km från Borås / 70 km utanför Göteborg och delas mellan Volvo Car Group och Volvo Group. Testning är en viktig del av Volvos utveckling. Hållbarhet, komfort, prestanda, tillförlitlighet och säkerhet är kvaliteter som ständigt testas på våra provbanor, som är i drift dygnet runt. 
HPG är en del av Volvo Cars forsknings och utvecklingsenhet (P&Q) och innehåller 7 grupper med totalt 160 anställda, vars primära huvudsyfte är att driva anläggningen och leverera testresultat till interna kunder.


Vad kommer du att göra?
 

Som underhållstekniker hos oss, kommer du att vara del av ett skickligt underhållsteam, som alla fyller viktiga roller i den dagliga driften av anläggningen (omfattandes provbanor, provriggar, byggnader, verkstadsmaskiner, vatten/reningsverk, skog & mark, etc.). 
Vi söker nu en underhållstekniker med kompetens inom ventilation, SCADA, VVS till vår underhållsavdelning med inriktning mot fastigheter och riggar.

 

Huvudarbetsuppgifter
 

 • Förebyggande och akut underhåll på fastigheter, renings och vattenverk, riggar
 • Service och driftsoptimering av ventilation
 • Daglig tillsyn och rondering
 • Arbetsorderhantering/rapportering i underhållssystemet Maximo
 • Bidra med input vid skapande av UH planer samt projekt 
 • Aktivt delta vid gruppmöten och bidra till fortlöpande förbättringar


Din profil

Vi är ett litet team som underhåller en stor anläggning, vi värdesätter därför bredd före specialistkompetens. För att komplettera befintligt team på bästa sätt, innehar du en yrkesutbildning inom underhållsområdet med inriktning mot fastighetsdrift, med goda kunskaper inom ventilation inklusive överordnade automationssystem (SCADA). Du är väl bevandrad i förebyggande underhåll och behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift. Du är bra på att hantera administrativa verktyg (Word, Mail, Excel etc.). B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Meriterande kompetenser är:

 • Kunskaper inom El, Svetskunskaper och Mekanik
 • Tidigare erfarenhet från arbete i underhållssystem
 • Körkort: BE, C
 • Erfarenhet av 5S


Personliga egenskaper:

 • Du har troligtvis arbetat inom UH området minst 5år.
 • Du har hög drivkraft, god samarbetsförmåga, servicekänsla och är bra på att ta människor.
 • Du arbetar lika bra självständigt som i team och delar gärna med dig av dina erfarenhet och kunskaper till kollegor.
 • Du har förmåga att ta egna initiativ och säkerställa att saker händer, men gör detta på ett lyhört, inkluderande och respektfullt sätt, både mot kollegor och kunder.
 • Ordning och reda (5S) är naturligt för dig. Givetvis arbetar du strukturerat för att uppnå ständiga förbättringar,
  både i tanke och handling.
 • Du är flexibel, villig att lära nytt och växer av ansvar.


Om du passar in på ovanstående beskrivning ser vi fram mot din ansökan, förhoppningsvis är det just du som blir en i gänget.
 

Omfattning

Arbetstyp: Permanent
Omfattning: 40h/v med flextid (Mån-Fre, 06:30-19:00)
Beredskap: Var 5:e vecka (med en timmes inställelse)
Önskat startdatum: Snarast möjligt!

 

Facklig kontaktperson:
IF Metall, Håkan Jonsson: +46-(0)31-592919


Vill du veta mer?


För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Mårten Ericsson, underhållschef Hällered Proving Grounds, +46 733 333 757.
Om du har frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com.

Sista ansökningsdag 
I denna rekrytering kommer vi att jobba med löpande urval, så ansök så snart som möjligt dock som senast 2021-06-11.
Vänligen ansök digitalt i vårt rekryteringssystem, då vi pga. GDPR tyvärr inte kan behandla ansökningar som skickas via mail.

 

Vilka är vi? 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. 

 

 

 

 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Ansök nu

Dela jobbannonsen