Inaktiv platsannons

TOP JOB

AML- analytiker till global koncern i Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som AML- konsult i ett mycket spännande och utvecklande uppdrag som erbjuder många möjligheter!

38 - 40 timmar per vecka

Arbetsbeskrivning:

Som AML- analytiker och konsult är du en del av en större AML (Anti Money Laundring) funktion och du ska i första hand säkerställa relevant och uppdaterad kundkännedom för bolagets kunder. Du rapporterar direkt till AML chefen.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

·      Kontrollera att inhämtad kundkännedom vid on-boarding är fullständig och korrekt

·      Inhämta uppdaterad kundkännedom enligt plan

·      Granska inhämtad information mot register och andra källor för att kontrollera riktigheten i av kunden lämnade uppgifter

·      Granska ägarstrukturer och fastställa verklig huvudman

·      Kontrollera kunder mot PEP och sanktionslistor

·      Analysera lämnade uppgifter och jämföra med branschpraxis med mera

·      Kontakt med kunder och interna avdelningar

Som konsult blir du anställd av Sharp Recruitment & Consultants och uthyrd till vår uppdragsgivare.

Erfarenheter & kvalifikationer  

För att lyckas i rollen som AML- analytiker är det meriterande med en relevant akademisk utbildning inom förslagsvis ekonomi, juridik eller liknande. Alternativt relevant erfarenhet från att du tidigare arbetat på bank eller annan finansiell aktör som AML- analytiker.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss och du bör ha en god analytisk förmåga, noggrannhet och förmåga att ta egna initiativ. Vidare för att passa in både på avdelningen och på bolaget bör du vara prestigelös, ödmjuk och lösningsorienterad. Vi söker dig som idag är AML- analytiker och vill arbeta med intressanta och långsiktiga uppdrag. Uppdragen är vanligtvis mellan 6 månader och upp till 24 månader långa.

 

Vad får du av att arbeta som konsult hos Sharp Recruitment & Consultants? 

Vår främsta styrka är vår specialisering inom området vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag.  Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi på Sharp tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare. 

 

Om Sharp Recruitment & Consultants 

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest nischade och specialiserade rekryterting och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML och Tax & Finance. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk. 

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella företag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Vad vi erbjuder:

  • En snabbfotad resultatdriven organisation
  • Jämlikhet, inkludering och mångfald
  • Stark laganda, kul på jobbet och motiverad av att utvecklas inom jobbet

Vad vi ber om:

  • Högskole-/Universitetsexamen
  • Relevant examen eller tidigare erfarenhet som AML-analytiker
  • God analytisk förmåga, noggrannhet och förmåga att ta egna initiativ
  • Prestigelös, ödmjuk och lösningsorienterad.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

”Jobbet som konsult via Sharp har varit otroligt spännande, lärorikt och gett mig massvis med nya möjligheter som jag annars ej hade fått. Sharp står för kvalité och är en omtagande arbetsgivare som ger lika mycket fokus mot sin konsult som kund.”

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
38 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Konsultering
Typ av jobb
IT, Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | IT | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning