Inaktiv platsannons

Farmaceut till Maxi HässleholmVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Välkommen att börja arbeta hos oss på Apotek Hjärtat ICA Maxi H... Välkommen till vårt fräscha och ljusa Apotek Hjärtat på ICA Maxi Hässleholm.  Vårt Apoteksteamet består av 12 positiva, engagerade medarbetare med mycket driv och som...

Om tjänsten

Välkommen att börja arbeta hos oss på Apotek Hjärtat ICA Maxi Hässleholm

Välkommen till vårt fräscha och ljusa Apotek Hjärtat på ICA Maxi Hässleholm. 

Vårt Apoteksteamet består av 12 positiva, engagerade medarbetare med mycket driv och som brinner för att ge personlig service med omtanke. Vårt apotek är öppet alla dagar 7-22, har ett stort kundflöde och här får du möjligheten att ha många trevliga och varierande kundmöten. För att trivas med att arbeta hos oss skall du gilla fart och fläkt, vara en engagerad och kundfokuserad lagspelare och även uppskatta de varierande arbetsttiderna. Goda tågförbindelser från både Lund och Malmö gör att det är enkelt att pendla till Hässleholm. Välkommen med din ansökan.

 Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hässleholm | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis