Inaktiv platsannons

Farmaceut till Nora

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss! 

Apoteksgruppen Nora
Hos oss på Apoteksgruppen Nora välkomnas du till ett sammansvetsat team som har bred kompetens och erfarenhet inom apoteksbranschen. För oss är det en självklarhet att vi ställer upp och stöttar varandra i arbetet samt att vi delar med oss av vår kunskap, inte minst till våra kunder. Vi har ett gott samarbete med vårdcentralen och är ensamt apotek på orten där apoteket är placerat i centrum vilket gör att vi har ett ständigt kundflöde. Vårt största fokus är att hitta den bästa lösningen för kunden och bidra till en bättre hälsa och medvetenhet vilket vi gör genom att vara personliga i vår rådgivning och arbeta nära våra kunder. Vill du bli en del av ett härligt team och bidra med din farmaceutiska kompetens? Sök då rollen idag!

Vi har öppet 09.00-18.00 på vardagar och 10.00-14.00 på helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.   

Din roll som Farmaceut 
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.   

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekareHos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. 

Det här erbjuder vi dig!
För oss börjar det med människorna som arbetar hos oss – våra kära kollegor. Vi är helt enkelt som bäst när vi är oss själva. Därför har vi skapat Apoteksgruppen People – ett koncept som visar upp människorna bakom dom vita rockarna. Vill du lära känna dina framtida kollegor redan nu? Besök oss på !    Apoteksgruppen är på en enormt spännande resa med starka ägare samt engagerade och kompetenta medarbetare. Vi vill ge dig din bästa tid i karriären – och vi tror inte att det enbart handlar om vårt friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har). Vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur Apoteksgruppen arbetar. Apoteksgruppen tror på dig och din kompetens – vi tror på att du kan vara med och göra verklig skillnad! 

Publicerad den

18-05-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nora
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nora | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis