Inaktiv platsannons

Marknadskoordinator till Nordens största möbelbutik på nätet i Helsingborg

... Till framgångsrika Home Furnishing Nordic i Helsingborg söker vi nu en vikarierande marknadskoordinator till bolagets marknadsavdelning. Du kliver in i ett marknadsledande bolag som befinner sig i stark tillväxt där...

Om tjänsten

Rollbeskrivning

Till framgångsrika Home Furnishing Nordic i Helsingborg söker vi nu en vikarierande marknadskoordinator till bolagets marknadsavdelning. Du kliver in i ett marknadsledande bolag som befinner sig i stark tillväxt där du ges möjlighet att vara med och driva en förbättrad kundupplevelse. Vi söker dig som brinner för att utveckla kundrelationer, är kommunikativt lagd, har en analytisk förmåga och delar bolagets passion för e-handel. Har du dessutom ett starkt driv om att utveckla såväl dig själv som företaget och vill vara med på en häftig tillväxtresa i en attraktiv bransch, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om företaget

Home Furnishing Nordic är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic ingår många online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. BHG Group är en dynamisk och snabbväxande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. År 2020 omsatte BHG Group 9 miljarder och koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Din bakgrund

Vi söker dig med relevant utbildning/erfarenhet inom digital marknadsföring och som har förståelse för marknadsföringsprocesser ur ett e-handels- och omni-perspektiv. Du har lätt för siffror och känner dig trygg att nyttja excel med beräkningar. Du har god förståelse vilka mediekanaler som finns att tillgå.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som marknadskoordinator innebär många spännande utmaningar som du tar dig an med positiv inställning och härligt driv. Du har lätt för att skapa kontakter och driva på för att få aktiviteter genomförda. Du är spindeln i nätet mellan olika stakeholders för att leverera bästa kundupplevelsen i vår marknadsföring. 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Driva trafik och konvertering via nyhetsbrev, sms osv.
  • Koordinering och projektledning av olika marknadsaktiviteter mellan avdelningar
  • Hantering av rabattkoder och andra unika erbjudanden
  • Segmentering och skapandet av målgrupper
  • Uppföljning av marknadsaktiviteter
  • Driva partnerskap för externa samarbeten
  • Förbättra kundupplevelsen genom ökad relevans 

Om dig

Som marknadskoordinator ingår du i CRM-teamet som är en del av bolagets stora, drivna och härliga marknadsavdelning. Som resten av CRM-teamet är du en analytisk person med ett strukturerat arbetssätt. Du vågar prova, genomföra tester och sedan utvärdera. Dina projektledaregenskaper är goda och du älskar siffror, har ett kreativt och analytiskt sinne samtidigt som du är snabb och flexibel i dina agerande. Du har ett genuint intresse för människor och din förmåga att vara lyhörd mot verksamhetens kunder och omsätta deras behov till konkreta handlingar skapar förutsättningar för att organisationen når sina mål. Att du är självgående som person, trygg i dig själv samtidigt som du är en god teamplayer ser vi som en självklarhet för tjänsten.

Home Furnishing Nordic med framtidsutsikter

Du ansluter till ett modernt, innovativt och marknadsledande bolag som har ett väldigt gott renommé i branschen. Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling. Detta är en roll för dig som trivs i en organisation med stora utvecklingsmöjligheter, där alla vill bidra och göra skillnad.

Placering & start

Tjänsten är ett heltidsvikariat till hösten 2022. Placering är på Home Furnishing Nordics huvudkontor på Strandbadsvägen i Helsingborg. Tillträdet är omgående eller enligt överenskommelse. 

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Publicerad den

18-05-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis