Inaktiv platsannons

Driftsäkerhetsspecialist med teknisk kompetens till MTR Tech i Stockholm

Om tjänsten

MTR Tech söker en erfaren, driven och analytisk person för att tillsammans med förvaltningsteamet säkerställa att fordonen inom Stockholms Tunnelbana håller sin tänkta livslängd.

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med över 5000 anställda, spridda över sex verksamhetsområden - MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Express, MTR Facility Management och MTR Tech.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt där vi strävar efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Ta chansen att vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av den nordiska MTR koncernen.

Din roll hos oss
I rollen som Driftsäkerhetsspecialist på MTR Tech förväntas du medverka i arbetet kring förvaltning av fordonen ur ett långsiktigt LCC perspektiv så att funktion, prestanda och status upprätthålls under fordonens hela livslängd.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Bevaka och analysera fordon och komponenters driftsäkerhet, felutfall och underhållsbehov samt initiera åtgärder där behov finns med fokus på kostnadseffektivitet och livscykelperspektiv
  • Arbeta med ständiga förbättringar, utveckla processer och metoder inom tillgångsförvaltning enligt ISO-standard (ISO 55000)
  • Medverka i den löpande arbetet med förvaltningsplaner för fordon och uppföljning av pågående teknikuppdrag
  • Vara support/sakkunnig inom ILS/RAM/LCC i samband med tekniska förändringar
  • Arbeta med ärenden inom avvikelsehantering

Tjänsten avser heltid med huvudsaklig placering i Hammarbydepån. Du kommer att samarbeta med forodnsförvaltare, tekniska specialister och projektledare inom MTR Tech. Arbetstiderna är förlagda dagtid och du arbetar under överenskommelse om förtroendearbetstid, det vill säga du är mål- och resultatfokuserad och arbtar under principen frihet under stort eget ansvar. Resor till andra platser där MTR bedriver verksamhet ingår i tjänsten. 

Vi sätter samhället i rullning
MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för resenärer inom den spårburna trafiken. Vi utför löpande underhåll och reparationer av fordon inom järnväg och tunnelbana och arbetar samtidigt med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som reser får en säker, punktlig och hållbar resa varje dag.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi tillhör MTR Nordic koncernen vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Du som söker till oss
Vi söker dig som är handlingskraftig, strukturerad och lösningsorienterad med en god social kompetens. Du har god analytisk förmåga och du kan sortera ut det som är viktigt att prioritera. Du har förmåga att kunna initiera, driva och slutföra uppdrag i tid och med hög kvalitet samt arbeta i team men även självständigt. En viktig del i detta är att du dokumenterar dina arbeten i skrift. Det är viktigt att du som person har goda kommunikativa egenskaper samt förmåga att koordinera och skapa samsyn mellan olika intressenter.

Vidare har du:

  • Ingenjörsutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.
  • Kunskap och erfarenhet av ILS, RAM eller LCC
  • Flerårig arbetslivserfarenhet av arbete med fordonsteknisk inriktning gärna inom området spårbundna fordon
  • Har du erfarenhet av fordonsunderhåll, upprustning av fordon och leveransprojekt är det meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis