Inaktiv platsannons

Anläggare för mark- och anläggningsprojekt i Stockholm

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Vi expanderar och söker nu anläggare för mark- och anläggningsprojekt till Stockholm. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.  

Om uppdraget som anläggare

Till en av våra etableringar i Stockholm söker vi en anläggare med bred kompetens och som motiveras av varierande projekt. Du kommer arbeta med mindre mark- och anläggningsprojekt, i varierande storlek och projektlängd, inom Stockholms län.

Exempel på vad våra projekt kan innehålla är; stenarbeten, park, ledningar, broreparationer, lekplatser, trafikanordningar. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet från liknande projekt. Krav för tjänsten är körkort B, meriterande är C- och BE-kort.

Tjänsten är heltid med start så snart 1 juni eller enligt överenskommelse. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Normal arbetstid är mån-tors 06:30-16:00, fredag 06:30-13:00.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad, har maskinvana och en bred kompetens inom anläggningsyrket. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen för nya arbetsuppgifter. Vi hjälper alltid varandra när det behövs och det kräver att vi kan vara flexibla. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du, utöver din kompetens, har en serviceinriktad profil och vill ha roligt på arbetet! Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet från liknande projekt som du finner beskrivet ovan. Krav för tjänsten är körkort B, meriterande är C- och BE-kort.

Varför Svevia? 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss? 

Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Peter Södergren, peter.sodergren@svevia.se eller vi växel 08- 404 10 00. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 16/5.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

 

 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)