Inaktiv platsannons

Gruppträningsinstruktörer sökes Actic Outdoor Box Ulriksdal i Stockholm

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 

Om tjänsten

Gruppträningsinstruktörer/coacher - Actic Outdoor Box Ulriksdal

Vill du vara med om en riktig Game Changer inom vår bransch och coacha i en helt unik gruppträningsprodukt? Drivs du av att motivera och se andra lyckas? Har du samtidigt en passion för hälsa och träning? I så fall är Actic Outdoor Box helt rätt utmaning för dig! Vi är mitt uppe i vår lansering av våra Boxar runt om i Sverige och är i full gång med passen vilket varit en succé hittills. För att stärka upp utomhusträningen ytterligare lanserar vi en Box vid vårt huvudkontor i Ulriksdal! Vi söker efter drygt 10-20 coacher så tveka inte att ansöka eller rekommendera andra till att göra det. 

Som Coach på Actic spelar du en viktig roll i vår kundupplevelse. Vi söker därför dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Arbetet innebär att förbereda och genomföra Actic Outdoor Box pass för våra medlemmar.

Outdoor Box är en mobil träningsanläggning i form av en container med tillgång till tyngre utrustning såsom skivstänger, battleropes, kettlebells m.m. Träningen sker i anslutning till boxen på bland annat asfalt- och gräsytor. Utrustningen möjliggör belastande träning i alla former för alla medlemmar, på alla nivåer.

De klasser vi kommer köra i boxen är bland annat Crossfit-inspirerade pass:

- Utmanande styrke- och konditionspass 
- Olika fokus: överkropp, underkropp, helkropp, kondition

Du kommer utvecklas i rollen genom att

  • Instruera minst 1 fast klass per vecka
  • Ge fantastisk service till våra medlemmar oavsett när och var du möter dem
  • Du förmedlar Actics produkter/klasser enligt våra riktlinjer på ett inspirerande och motiverande sätt

Innan du börjar instruera konceptet hos oss behöver du gå en endagsutbildning i Stockholm. Mer info om det kommer senare i processen. 

För att lyckas i rollen har du

  • Jobbat som instruktör i minst 1 år gärna i liknande träningsform/koncept
  • Gärna erfarenhet/utbildning som Personlig Tränare och/eller har Crossfit Level 1 men inte ett krav
  • En vana att arbeta med människor och sprida glädje och energi 
  • Lätt att prata inför grupp
  • Möjlighet att kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg och du är över 18 år

Personliga egenskaper
Du brinner för träning och gillar att stå i centrum och motiveras av att andra lyckas. Du är social och har lätt för att prata med andra. Du vill vara med och bidra till Actics vision att skapa ett friskare samhälle genom träning. Du tar stort ansvar, du följer regler och riktlinjer och du är strukturerad och ordningsam. Du är nyfiken och gillar nya utmaningar. 

Vi på Actic
Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team. Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning.  

Publicerad den

30-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis