Inaktiv platsannons

Yogainstruktör sökes till Actic Helsingborg

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 

Om tjänsten

Gruppträningsinstruktör

Drivs du av att motivera och se andra lyckas? Har du samtidigt en passion för hälsa och träning? Som Gruppträningsinstruktör hos oss på Actic spelar du en viktig roll av vår kundupplevelse. Vi söker därför dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar i de olika koncept som Actic erbjuder. Gruppens storlek varierar. Vill du leda i flera av våra koncept är du välkommen att göra det!

Ansvarsområden

  • Instruera minst 1 fast klass per vecka
  • Ge fantastisk service till våra medlemmar, oavsett när du möter dem på anläggningen
  • Du förmedlar Actics produkter/klasser enligt våra riktlinjer på ett inspirerande och motiverande sätt
  • Tillsammans med dina kollegor ser du till att anläggningens medlemmar möts av en ren och välkomnande anläggning varje dag

Erfarenheter och kompetenser

  • Du har tränat gruppträning regelbundet under minst 1 år
  • Du är van att arbeta med människor och är en lagspelare 
  • Du har lätt att prata inför grupp och ge instruktioner 
  • Utbildning inom området är meriterande men inget krav

Saknar du utbildningar så står vi för din instruktörsutbildning mot att du kan instruera minst en fast klass per vecka.

Personliga egenskaper

Du brinner för träning och gillar att stå i centrum och motiveras av att andra lyckas. Du är social och har lätt för att prata med andra. Du vill vara med och bidra till att Actic når sin vision att skapa ett friskare samhälle genom träning! Du kan följa regler och riktlinjer. Du är strukturerad, ordningsam, bra på att ta ansvar och kommer alltid i tid.

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning! 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis