Farmaceut till Karlshamn (franchise)

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Karlshamn (franchise)

Apoteksgruppen Karlshamn är ett av våra franchiseapotek och ägs av två drivna franchisetagare! Apoteket fick under 2020 utmärkelsen som Årets franchiseapotek hos oss på Apoteksgruppen och har en blomstrande fart på marknaden! Apoteket ligger placerat i samma byggnad som en Coop-butik, vilket bidrar till apotekets stora kundflöde. Vi har många stamkunder som kommer till oss, men också kunder som besöker oss för första gången. Vi ligger placerat med närheten till E22:an vilket gör att vi också har en del turister och goda pendlingsmöjligheter för dig som pendlar. Självklart är det gratis parkering hos oss! Förutom våra två ägare som också arbetar i driften är vi en personalstyrka på 8 medarbetare, som tillsammans har mycket roligt på jobbet. Nu söker vi en engagerad och nyfiken farmaceut som vill bidra till vårt härliga team. För dig som är nyfiken att axla rollen som LMA, finns möjligheten hos oss!

Vi har öppet 08:00-21:00 7 dagar i veckan, såväl vardagar som helger! Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din franchisetagare Jenny berättar

”Vi vill att alla våra medarbetare ska känna att det är roligt att gå till jobbet! Vårt mål är att du som arbetar hos oss ska hoppa fram till jobbet - varje dag! Vi hjälps ständigt åt i vardagen och skrattar oerhört mycket tillsammans. Det är när vi mår bra, som det smittar av sig på våra kunder! Jag hoppas att du vill bli en del av vårt knasiga och roliga gäng!"

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. 

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du är flexibel och brinner för kundmöten. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Det här erbjuder vi dig! 

Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) - utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på  Apotekgruppen People!

Ansökan  

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess . Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta franchisetagare Jenny Petersson tel. 070 881 55 40

Varmt välkommen med din ansökan!  

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår !

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlshamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlshamn | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen