Inaktiv platsannons

Drifttekniker med fokus på Exchange och Skype i Örebro

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba med Exchange, Skype for Business och andra Microsoftprodukter i en driftmiljö hos en av våra statliga kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som drifttekniker på Atea kommer du på plats hos en av våra kunder arbeta med drift av kundens system, primärt Microsoft Exchange och Skype for Business. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från it-branschen, du har goda kunskaper kring framtida teknologier och kan agera kunskapspartner gällande kundens it-miljö. Arbetet varieras med självständiga mindre projekt blandat med teamprojekt när det handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

•    Förvaltning och utvecklig av Microsoft Exchange
•    Microsoft Skype for Business
•    Windows Server 2016/2019

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. 

För att lyckas i tjänsten som drifttekniker bör du ha följande kompetens:
•    Flera års erfarenhet att jobba med Microsoft Exchange och Skype for Business
•    Intresse för it och erfarenhet att jobba i en driftorganisation
•    Bred kunskap och intresse inom Microsofts produkter är meriterande
•    Kännedom om ITIL är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Jag, Håkan Sjöström, som jobbar som konsultchef har förmånen att jobba tillsammans med ett guldgäng på Atea. Vi är ett sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans och gillar det vi gör. Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, via hakan.sjostrom@atea.se alternativt telefonnummer 019 – 603 43 58. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)