Inaktiv platsannons

Director Global Compensation & Benefits i Solna

Om tjänsten

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Vill du bli en del av ett ambitiöst HR-team som utmanar det konventionella? Vi söker nu en Director Global Compensation & Benefits till vårt huvudkontor i Solna.

I rollen som Director Global Compensation & Benefit ansvarar du för koncernens C&B arbete, i enlighet med koncerns strategi, på ett strategiskt, taktiskt och operativt plan avseende policies, processer och årscykler. I rollen ingår att framtidssäkra leveranser genom att arbeta för att processer och rutiner ständigt utvecklas, förbättras och effektiviseras.  Rollen varierar från att innefatta implementering och etablering av processer till att strategiskt säkerställa att koncernen arbetar så effektivt och tydligt som möjligt med ersättningsfrågor för att hålla koncernen attraktiv som arbetsgivare och kostnadseffektiv för våra aktieägare. Rollen innehåller arbete med såväl frågor knutna till tjänstemän som kollektivanställda av såväl operativ som strategisk natur.

Arbetsuppgifter

Rollen rapporterar till EVP HR och sitter i koncernens globala ledningsgrupp för HR, HRLT. Förutom ett nära samarbete med koncernens HR ansvariga för funktioner och bruk, samt Corporate HR (ex. People Development) så jobbar rollen även tillsammans med Finance, Legal, styrelsens ersättningsutskott, fackliga referensgrupper och externa samarbetspartners för pension, försäkring, förmåner samt tjänste- och förmånsbilar. Director Global C&B ansvarar för ett team av 17 medarbetade varav tre direktrapporterande; en C&B specialist, en lönechef samt en HRIS manager.

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person med hög integritet och god analytisk förmåga. Du tar dig gärna an utmaningar och har ett intresse för att driva utveckling och förändring. Du är engagerad, uthållig och målmedveten. Kvalitet och affärsmässighet är något du värderar högt. Folk i din närhet upplever dig som pedagogisk och positiv. Du är trygg i din kommunikation både under presentationer och i relationer. Utöver detta är du strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef och EVP HR, Paulina Ekvall på paulina.ekvall@billerudkorsnas.com eller ansvarig Talent Acquisition Partner, Josefin Ekholmer på josefin.ekholmer@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej