Skidlärare i Tänndalen

Tänndalen söker nu skidlärare till vinter säsongen 2021...   Inför vintersäsongen söker vi skidlärare till våra alpina skidskoleverksamhet. Vi söker personal som kan jobba hela säsongen men även personal som kan jobba enstaka...

Om tjänsten

Tänndalen söker nu skidlärare till vinter säsongen 2021/22
 
Inför vintersäsongen söker vi skidlärare till våra alpina skidskoleverksamhet. Vi söker personal som kan jobba hela säsongen men även personal som kan jobba enstaka dagar. Som kan ha gruppskidskola men även privatlektioner.
 
Som skidlärare i Tänndalen är du en av dem som spenderar mest tid med våra gäster, det är därför viktigt att du har ett stort gästfokus. Vår största kundgrupp är barn i åldern 4-10 år och självklart ska du ha ett brinnande intresse för alpin skidåkning.
Det är meriterande om du genomgått några steg av SLAO´s skidlärarutbildningar eller motsvarande utbildning och även om du åker snowboard eller har kunskaper inom snowpark eller har tränat eller tävlat i alpin skidåkning. Meriterande även om du har erfarenhet från barnomsorgen.
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta, arbeta självständigt och i grupp.
 
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Tänndalen
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tänndalen | Turism | Sommarjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen