Inaktiv platsannons

CRM-koordinator till Nordens största möbelbutik på nätet i Helsingborg

... Till framgångsrika Home Furnishing Nordic i Helsingborg söker vi nu en CRM-koordinator på deltid. En perfekt möjlighet för dig som vill förvärva kompetens - oavsett om du är ute efter ett extraarbete bredvid studierna...

Om tjänsten

Rollbeskrivning

Till framgångsrika Home Furnishing Nordic i Helsingborg söker vi nu en CRM-koordinator på deltid. En perfekt möjlighet för dig som vill förvärva kompetens - oavsett om du är ute efter ett extraarbete bredvid studierna eller vill vara med på en e-handelsresa utöver det vanliga. Du välkomnas till ett marknadsledande bolag med stark tillväxt där du blir en del av arbetet mot en förbättrad kundupplevelse.

Vi söker dig som brinner för att utveckla kundrelationer, som har stor förståelse för kundbeteende, är analytiskt lagd och och delar bolagets passion för e-handel. Har du dessutom ett starkt driv om att utveckla såväl dig själv som företaget, är detta den perfekta tjänsten för dig!

Om företaget

Home Furnishing Nordic är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic ingår många online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. BHG Group är en dynamisk och snabbväxande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte 9 miljarder 2020 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Din bakgrund

Du har relevant utbildning/erfarenhet inom digital marknadsföring och har förståelse för marknadsföringsprocesser, gärna från ett e-handels- och omni-perspektiv. Siffror är ingen svårighet för dig och du känner dig trygg att nyttja excel och business intelligence-verktyg.

Dina arbetsuppgifter

I en deltidstjänst på 40% söker vi dig som har positiv inställning till komplexa utmaningar. Du har även lätt för att identifiera och optimera mot olika kundbeteende. Precis som resten av CRM-teamet har du örat mot rälsen och lyssnar hela tiden på vad kunderna berättar genom siffror. Du har förmågan att omvandla insikter till actions löpande genom marketing automation.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Definiera och bygga målgrupper för att optimera kundresan
  • Identifiera och optimera kunders touchpoints
  • Arbeta löpande med analys, optimering, A/B test och uppföljning
  • Bygga automationsflöden baserat på kundlivscykeln

Om dig

Du är mycket driven och kunskapssökande som vågar prova, genomföra tester och sedan utvärdera. Siffror är din bästa vän och du har ett datadrivet och analytiskt sinne samtidigt som du är snabb och flexibel i dina agerande. Du har ett genuint intresse för människor och din förmåga att vara lyhörd mot verksamhetens kunder och omsätta deras behov till konkreta handlingar skapar förutsättningar för att organisationen når sina mål. Att du är självgående som person, trygg i dig själv samtidigt som du är en god teamplayer ser vi som en självklarhet för tjänsten. 

Home Furnishing Nordic och framtidsutsikter

Du ansluter till ett modernt, innovativt och marknadsledande bolag som har ett gott renommé i branschen. Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling. Detta är en roll för dig som trivs i en organisation med stora utvecklingsmöjligheter, där alla vill bidra och göra skillnad.

Placering & start

Tjänsten tillsvidare deltid på 40% och är placerad på huvudkontoret på Strandbadsvägen i Helsingborg. Tillträde är är omgående eller enligt överenskommelse. För rätt person finns möjlighet att öka från 40%, till mer deltid och även heltid i framtiden.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb