Inaktiv platsannons

Designassistent extra i Göteborg

... G...

Om tjänsten

Plats

Göteborg

Sista ansökan

2021-06-02

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Designassistent extra
Vårt inhouse-designteam söker nu efter en driven och kreativ assistent. Som designassistent ingår du i ett mindre team av designers och du kommer få vara med att bidra till designarbetet på Jollyroom. Vi tror att du har bredden inom olika designområden och tekniker. Vi är definitivt säkra på att du har ett riktigt starkt öga för design. Kanske studerar du digital design och vill ha ett spännande extrajobb? Eller kan du vara egenföretagare som vill säkra upp med en anställning inom digital design.  Med andra ord söker vi dig som har en annan sysselsättning såsom studier eller egen verksamhet som du kan kombinera med denna tjänst med, då arbetstiden beror på behovet. Med start juli till och med september ligger behovet på minst tre dagar per vecka, efter det kan det variera mellan 1-3 dagar per vecka.

Arbetsuppgifter kan bestå av:
- Produktion av bildmaterial
- Utveckling och produktion av våra nyhetsbrev - planering och val av innehåll utifrån kampanjplan, analytics, inspel från inköp och keywords
- Aktivt jobba med våra varumärkessidor och välja innehåll att fronta utifrån säsong, analytics, inköpsavdelningens inspel etc.
- Koordinera gällande översättning av texter
- Självständigt ta emot mindre beställningar från övriga organisationen
- Assistera övriga avdelningen vid prioriterade projekt

Din profil 
- Kunskaper i Adobe CC-paketet
- Mycket god känsla för design, färg och form
- Kunskap av att arbeta med CMS-verktyg och webbpublicering
- Duktig på att skapa content
- Intresse av digital marknadsföring, rörlig bild samt copywriting
- Meriterande om du har kunskaper inom HTML och CSS

Som person är du kreativ och nyfiken på nya utmaningar. Du är strukturerad, noggrann och håller deadlines i ditt arbete. Vi som arbetar på Jollyroom är doers med hög arbetskapacitet - vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker efter dig som känner igen dig i den beskrivningen. 

Vi erbjuder
- Entreprenörsdriven verksamhet
- Hög utvecklingstakt
- Spännande bransch
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
- Ungdomlig och pulserande miljö
- Kollektivavtal för alla anställda
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg, ansökan och kontakt
- Start: Juli
- Omfattning: Visstidsanställning baserat på behov i verksamheten. Från juli - september ser vi gärna att du kan arbeta minst 3 dagar i veckan. Efter september är behovet ca 1-3 dagar i veckan. 
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. I slutet av 2020 flyttade hela verksamheten till nybyggda Campus Jollyroom i Sörred; Nordens största e-handelscentrum. På Campus Jollyroom finns ett stort modernt kontor, flera logistikanläggningar, showroom för våra kunder samt restaurang och gym för alla medarbetare.
- Bifogas i ansökan: CV, personligt brev samt portfolio
- Kontakt vid frågor: Amanda Vitalis via

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden:

Vi fick en flygande start på det nya året ->  

Vi har fått en ny VD och HR-chef->

Vi anställde 200 personer inför julhandeln 2020 ->  

Vi vann årets logistiketablering 2020 ->  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis