Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör i Uddevalla

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Sökes till Uddevalla

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice i Trestad? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

På Peab Byggservice arbetar vi med både större och mindre ombyggnadsprojekt. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Vi arbetar även med verksamhet av löpande karaktär, exempelvis underhålls- och reparationsarbeten. Vi utför ofta arbeten med kvarboende hyresgäster samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Vi erbjuder
Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i botten samt supertrevliga arbetskamrater där du får ett gott skratt varje dag.

Tillsammans är vi svårslagna när det kommer till specialistkunskap och erfarenhet och det kombinerat med en stark värdegrund leder oss vidare i vårt arbete att bli den bästa arbetsplatsen. Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen. Därför kan vi på Peab erbjuda dig ett stort utbud av förmåner.

Om tjänsten
Som entreprenadingenjörer har du ett nära samarbete med platschef och arbetschef där du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du ansvarar för projektering i både mindre och större skala, du tar fram kalkyler och projektplaner för anbud och ansvarar för dessa. Du gör inköp, ansvarar för dokumentation och uppföljning samt driver på och stöttar platschefen i våra projekt, såväl tekniskt som ekonomiskt. Vi har kontor i Stenungsund, Uddevalla och Trollhättan vilket oss flexibla med placeringsort.

Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service. 

Vem är du?
Du har högskoleexamen inom relevant område och minst 3 års erfarenhet i liknade tjänst eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom projektekonomi, projektjuridik, produktion samt är van att uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande om du har kunskaper i MAP eller Wikells.

Tjänsten innebär att du arbetar självständigt med flera olika projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och inser värdet av goda relationer både externt och internt.

B-Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök genom att klicka på ”sök tjänsten”. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Besök gärna vår hemsida: för mer information om oss.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-07

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)