Entreprenadingenjör i Kiruna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Sökes till Kiruna

Malmfälten är en av de mest spännande platserna i Sverige. Samhällen omvandlas på grund av gruvbrytningen vilket skapar en unik och spännande möjlighet att bygga för framtiden!

Arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör på Peab har du ett varierande arbete nära byggproduktionen. Du har en central roll i kalkylarbete, planering, inköp och kontraktsadministration, där ordning och reda och spårbarhet i kommunikation viktiga. Som entreprenadingenjör kommer du tillsammans med platschef ta fram produktionskalkyler och pm-kalkyler. Under projektets gång är du ett stöd och kravställare till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor men även i resurs-och tidsplanering.

Du kommer att medverka vid bygg- och samordningsmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt driva ekonomisk uppföljning i projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Din placeringsort är på vårt kontor i Kiruna eller Gällivare.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen, gärna som entreprenadingenjör men även erfarenhet från andra roller, som t.ex. arbetsledare eller kalkylingenjör, är meriterande. Du får gärna ha en relevant högskoleutbildning inom bygg eller teknik men praktisk erfarenhet kan bedömas som likvärdigt. Det är meriterande med erfarenhet från arbete i beställarleden.

Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du är en drivande person med en känsla för entreprenörskap och förmågan att få saker att hända. Då tjänsten innebär kontakt med kunder och leverantörer ställer vi krav på att du har social kompetens, god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta självständigt med stort ansvar, men har också en vilja att bidra till teamets och produktionernas framgång.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig anställning i Sveriges största byggföretag med starka humana värden och ett fokus på hållbarhet. Rollen som entreprenadingenjör erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete i en stark entreprenadkultur, arbetsglädje, god sammanhållning och stort medarbetarinflytande. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-17

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen