Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör i Karlskrona

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kalkylingenjör

Sökes till Karlskrona

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och företag! Som kalkylingenjör kommer du få möjligheten att ingå i många spännande byggprojekt lokaliserade runt om Kristianstad och Karlskrona med varierande storlek och inriktning. Vi söker dig som vill ingå i vårt arbetslag som kännetecknas av bred praktisk kompetens, lång erfarenhet och god laganda!

Peab är från grunden ett familjeföretag och idag kan vi titulera oss som Sveriges största bygg- och anläggningsföretag. Vår målsättning är att vara och fortsätta vara Nordens ledande samhällsbyggare.

Vårt engagemang för våra medarbetare samt vårt aktiva arbete att erbjuda våra anställa utbildning och personlig utveckling tror vi är en av nycklarna för att du kommer att trivas hos oss!

Arbetsuppgifter

Som kalkylingenjör hos oss på Peab arbetar du självständigt med allt från budgetkalkyler på idéskisser till detaljerade kalkyler baserade på färdiga bygghandlingar. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och arbetet kan innebära att du har flera projekt på gång samtidigt. I din yrkesroll ingår att analysera, identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på våra egna och kunders projekt. Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med dina kollegor så som Inköpare, Platschef och Arbetschef. Utefter ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen.

I rollen som kalkylingenjör kommer du att vara en viktig medarbetare för att lägga grunden för våra framtida projekt. Ditt ansvarsområde är att säkerställa att vi har konkurrenskraftiga och affärsmässigt säkra anbud.

Du kommer att få många möjligheter att vara med att utveckla och påverka utformningen av framtida projekt som utvecklar vårt samhälle i stort och smått.

Placering: Kristianstad eller Karlskrona

Dina erfarenheter

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från byggbranschen där du arbetat med produktionsprojekt, kalkylarbete och/eller projektekonomi.

Meriterande:

Erfarenhet av en ledande roll inom byggproduktionen.
Kunskap och erfarenhet av MAP eller likvärdiga kalkylsystem. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är kostnadsmedveten och har förmåga att fatta beslut. Du tycker om att arbeta självständigt med förmåga att driva ditt eget arbete framåt men har även lätt för att samarbete och är van att arbeta mot tydliga deadlines. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror. Ditt engagemang och positivitet smittar av sig och du bidrar till god stämning bland kollegor och på arbetsplatsen.

Vi uppskattar även om du tycker om att ta på dig rollen som ledare inom dina projektgrupper och ta ansvar för framdriften.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-06

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlskrona | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis