Inaktiv platsannons

i Stockholm

Om tjänsten

I höst öppnar vi upp möjligheten för en praktik hos kommunikations- och marknadsgruppen på Serneke i region Öst. Regionkontoret ligger på Södermalm i Stockholm och det geografiska arbetsområdet sträcker sig från Uppsala till Linköping.

Vi söker dig som studerar kommunikation, marknadsföring eller liknande och har ett lika stort intresse för att skriva artiklar såsom att skapa rörligt material för att bidra till att stärka Sernekes relativt unga varumärke i regionen.

Några arbetsuppgifter som du kan få jobba med hos oss kan exempelvis vara att:

  • intervjua kollegor, skriva artiklar, fota eller filma för att sedan publicera innehållet på vårt intranät
  • Uppdatera innehåll på intranätet eller vår externa webb
  • Göra uppdateringar i Instagram Stories eller andra sociala kanaler
  • Projektleda enklare digitala föreläsningar
  • Ta fram eller uppdatera säljunderlag, exempelvis presentationer i PPT
  • Och förhoppningsvis genomföra någon form av sponsoraktivering eller kundaktivitet

Det är några exempel och det finns givetvis möjlighet att lägga till andra spännande arbetsuppgifter på vägen.

Du kommer få lära dig mer om entreprenadbranschen. En stor del av vårt arbete är att stötta våra projektorganisationer med kommunikation, byggskyltning osv. Du kommer också vara en del i att aktivt jobba med att stärka Sernekes varumärke både internt och externt. Visst låter det spännande!

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kännetecknas av en framåtanda och en vilja vara med och skapa skillnad. Serneke vill bidra till en positiv samhällsutveckling och detta gör vi genom att utmana konventionella metoder och en vilja att testa nya vägar. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.

Skriv med i din ansökan mellan vilka datum du har din praktik och vad just du skulle kunna bidra med under din tid hos oss.

Vi ser fram emot att din ansökan!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis