i Visby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges äldsta hantverksbryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. Nästa steg i vår resa är att hitta dig, vår nya kvalitetsansvarig som kommer ha en viktig position i att säkra kvalitén på våra produkter!

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitetsansvarig är din uppgift att löpande granska produkter, processer och system för att avgöra vilka förbättringar som kan göras och genomföra dessa. Huvudfokus kommer vara att kvalitetssäkra våra produkter och säkerställa att dom håller samma standard på våra olika produktionsplatser. Detta innebär många kontaktytor internt både inom Gotlands Bryggeri och övriga koncernen där du ingår i tvärfunktionella projektgrupper.

Som kvalitetsansvarig bistår du företaget med kompetens kring livsmedelssäkerhet, verksamhetssystem, kvalitetssäkrade analyser, utredningar och utbildning. Du förväntas att hålla dig uppdaterad genom att bevaka utveckling avseende produkter, råvaror och processer. Även underhåll av utrustningen och lokaler är en viktig del i kvalitetsarbetet.

Tjänsten är placerad i Visby och men kräver veckovisa resor till dom olika produktionsanläggningarna på det svenska fastlandet.

Din profil

  • bryggmästarutbildning som exempel Doemens, VLB, Weihenstephan eller liknande teknisk utbildning, gärna med inriktning mot livsmedelsproduktion
  • flera års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete, erfarenhet av livsmedelsindustrin eller dryckesindustrin är meriterande
  • kunskap om styrsystem som hanterar produktion
  • gott tekniskt kunnande och gärna en förståelse för den kemiska processen i ett bryggeri och för tekniskt underhållsarbete
  • erfarenhet av Movex är meriterande
  • kunskap i Officepaketet, främst Excel
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • b-körkort 

Vi söker dig som är driven, kommunikativ och en riktig klippa i samarbeten med andra. Du är en analytisk och noggrann person som har ett utvärderande förhållningssätt. Du är van att ta beslut, även i svårare situationer för att inte göra avkall på kvaliteten. Du är initiativrik och kommer gärna med kreativa idéer som kan utveckla kvalitetsarbetet. Du trivs i en roll där du har ramarna för arbetet men själv får utveckla ditt tillvägagångssätt. Om du har praktisk erfarenhet av att jobba på ett bryggeri är det ett stort plus. 

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inte ditt cv eller personliga brev, du ansöker istället enkelt genom att svara på några korta urvalsfrågor. Om du uppfyller kraven  kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 8 juni
Tillträdesdag: första september
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid
Placeringsort: Visby

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Visby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Visby | Logistik / Transport | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen