Vägarbetare Söderköping

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra båda. Vi har förtroendet på uppdrag av Trafikverket att sköta basunderhållet för det statliga vägnätet inom driftområde Söderköping. Vi söker en Vägarbetare till vårt team (placeringsort Norrköping). Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. 

 

Ditt uppdrag som Vägarbetare  

I rollen som vägarbetare är ditt huvudsakliga uppdrag drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter, barmarksrenhållning och vinterväghållning. Utöver detta kommer du arbeta med mindre anläggningsarbeten, vägmarkering, skyltjustering och TMA-körning. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar att kalla ut saltbilar och plogenheter. Vid beredskapen tar du som vägarbetare ett arbetsledande ansvar och styr arbetet och kommunikationen med Svevias underentreprenörer. I tjänsten så stöttas du av nära arbetsledning och engagerade kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning på 6 månader. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Hör en av våra egna vägarbetare berätta om rollen här: 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för vägar och underhåll samt brinner för produktion. Du har en relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet inom entreprenadbranschen med inriktning mot drift och underhåll alternativt anläggningsarbeten. B och C-körkort samt YKB är ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt. Vidare trivs du med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet. 

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta platschef Mats Österqvist på telefonnummer 010 – 458 14 35. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Söderköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Söderköping | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen