Inaktiv platsannons

Säljare till Linköping

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Vi söker fyra positiva säljare som brinner för försäljning och som vill bli en del av våra härliga team på The Body Shop i Linköping. Tre av tjänsterna är på i genomsnitt 10 h/v och den fjärde på 5 h/v. Tjänsterna är främst en förstärkning över sommarsäsongen, men det finns goda möjligheter till förlängning. Du behöver vara minst 18 år fyllda och vi ser helst att du har arbetat med personlig service på något sätt tidigare, mer än gärna inom detaljhandeln. Erfarenheter inom makeup/skincare är starkt meriterande. Som säljare är du självgående, tar gärna egna initiativ, och klarar i perioder av ett högt tempo. Är du en teamplayer som brinner för att jobba mot uppsatta mål och budget, är lyhörd och har ett enormt intresse för skincare och makeup? Då ser vi fram emot att se din ansökan till den här tjänsten!  

VAD KAN VI ERBJUDA DIG

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi detaljhandelsavtalet.  


Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop vara platsen för dig! 

 

ROLLEN SOM SÄLJARE

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss.  

 

VI SÖKER DIG SOM 

  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar 
  • Är flexibel och ansvarsfull 
  • Har ett genuint intresse för hudvård och makeup 
  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi 
  • Älskar att ge kunderna det lilla extra 
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål 
  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning inom retail, med fördel av liknande produkter 
  • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är meriterande 

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Allmän visstid tom 31 augusti 2021

OMFATTNING: Deltid, 8 h/vecka + 17 h/vecka

TILLTRÄDE: 1 juni 2021

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 30 maj 2021 

 


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

 

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand . 

 

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto.  

____________________________________________________________________________________________ 


Om The Body Shop
 

The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp™ som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder. 


The Body Shop ingår tillsammans med Natura, Aesop och Avon i Natura &Co – en värderingsdriven, global kosmetikagrupp med det gemensamma målet att skapa en positiv ekonomisk, social och miljömässig påverkan. 

2020 utnämndes The Body Shop för andra året i rad till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet. 

Forever Against Animal Testing 

The Body Shop och Cruelty Free Internationals djurrättskampanj Forever Against Animal Testingblev världens största namnsinsamling med över 8,3 miljoner underskrifter för ett globalt förbud mot kosmetikatester på djur.  


Namninsamlingen lämnades in till FN-organet Global Compact i oktober 2018 för att bidra till hållbarhetsmål 12 (SDG 12) – Hållbar Konsumtion och Produktion. Målet är att inom en snar framtid säkerställa ett globalt förbud som omfattar de länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser. 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis