Projektingenjör E4 Förbifart Stockholm i Solna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektingenjör E4 Förbifart Stockholm. Vi vill ha din ansökan senast den 2 juni.

Som Projektingenjör till E4 Förbifart Stockholm på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Program E4 Förbifart Stockholm är en av våra största investeringar i infrastruktur, och en viktig pusselbit för att skapa en tillgängligare Stockholmsregion. Vägen binder ihop norra, västra och södra Stockholm, och gör det möjligt för människor, varor och tjänster att ta nya, smidigare vägar.

Läs gärna mer om programmet i länken nedan.

Du kommer vara placerad på Tunnel Söders projektkontor i Sätra.

Om jobbet

Som Projektingenjör får du en viktig roll i ett av E4 Förbifart Stockholms största entreprenadkontrakt. Vi erbjuder dig en roll inom en stor organisation där du får samarbeta och utvecklas tillsammans med våra duktiga medarbetare både i närmsta teamet och i övriga projektet. Du kommer att vara en aktiv part i arbetet gällande underrättelsehantering för projektet.

Du kommer bland annat att arbeta med att

- hjälpa till med kontraktshantering och entreprenadfrågeställningar

- ansvara för att i samråd med projektledaren sköta all underrättelsehantering mellan parterna samt distribuera underrättelse inom projektet

- ansvara för underrättelse-logg samt underrättelse-lista kopplad till ÄTA-hantering för ekonomisk reglering med entreprenören och projektets uppföljning

- stödja projektledare och projektet med uppföljningsarbete och administrativa uppgifter, protokollföra och delta vid möten

Kvalifikationer

Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektingenjör har du lätt för att samarbeta och tar egna initiativ. Du kommer hantera stora informationsmängder, i stundtals högt tempo, vilket gör att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. I rollen levererar du goda resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas och på sikt ta dig an ännu mer ansvar i rollen som projektingenjör.

Vi söker dig som

  • har civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen
  • har aktuell erfarenhet som projektingenjör eller liknande roll inom anläggningsbranschen
  • har erfarenhet av projektverksamhet i en stor organisation
  • har minst 6 månaders aktuell erfarenhet från att ha arbetat med underrättelser och tolkning av handlingar i ett entreprenadkontrakt, allmänna bestämmelser och AMA för byggsektor
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

  • har utbildning i entreprenadjuridik, specifikt AB04 och ABT06
  • har erfarenhet av att ha arbetat med Lime eller liknande system för underrättelsehantering
  • har erfarenhet av arbete som beställare i statlig/offentlig verksamhet
Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer är inplanerade att ske via Skype 15-16 juni.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-06-02

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen