Farmaceut till Hjärtat Ica Kvantum Hajen Varberg!Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Magdalena berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek ICA Kvantum Hajen i Varberg där vi nu söker en farmaceut som vill bli en del av vårt härliga gäng. Vi jobbar för att vara kundens självklara val av apotek, genom att ge personlig och omtänksam service och ha ett bra lager. Vi har ett stort kundflöde som varierar över dagen och veckan och det gör att arbetet inte blir tråkigt, för ingen dag är den andra lik.

För mig som chef, är det viktigt att du är kundfokuserade och jobbar för att överträffa våra kunders förväntningar. Det är även viktigt att du trivs på jobbet och utvecklas i din roll och ser på utmaningar som en möjlighet att utvecklas och det gör du tillsammans med dina härliga kollegor på apoteket. Jag ser gärna att du är positiv, engagerad, samarbetsvillig och har en god servicekänsla och omtanke om att du vill hjälpa kunden på allra bästa sätt. Det är viktigt att vara flexibel eftersom du arbetar med både recept- och egenvårdskunden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Varberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Varberg | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen