Vik Farmaceut, ICA Maxi Moraberg, SödertäljeVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Tidora Bozyel berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek!

 

På Apotek Hjärtat ICA Maxi Moraberg arbetar 9 härliga, positiva och engagerade medarbetare, som tillsammans, varje dag, gör sitt yttersta för att ge den bästa kundupplevelsen. 

Apoteket är beläget inne på ICA Maxi Moraberg, Södertälje, vilket gör att vi har stora kundströmmar, både av egenvårdskunder och receptkunder. Vi har öppet 08-22 alla dagar. Våra generösa öppettider ger möjlighet till flexibla arbetstider.

För mig som chef, är det viktigt att du visar engagemang, är en lagspelare, och att vi arbetar effektivt tillsammans mot våra uppsatta mål. Jag värdesätter att alla medarbetare mår bra, att teamet fungerar, och att vi har kul på jobbet. Det är viktigt att du som kommer till oss har en kännsla för ordning och struktur och har en positiv inställning

Tjänsten är ett föräldravikariat på 14 månader som farmaceut. Tillträde till tjänsten sker juli 2021 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen