Farmaceut till Apotek Hjärtat Norrteljeporten i Norrtälje

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Mani Niknia berättar:

Välkommen till Apotek Hjärtat i Norrteljeporten. Vi söker nu dig som är farmaceut och vill arbeta och utvecklas på vårt fina apotek. Vårt glada och engagerade team består av 4 farmaceuter och 2 egenvårdsrådgivare som strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga och högkvalitativ service. Våra kunder är allt från barnfamiljer till pensionärer, apoteksläge är i nära anslutning till Coop-butiken vilket ger stora möjligheter att nå många kunder. Vi har öppet alla dagar i veckan 9-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17. 

För mig som chef är det viktigt att du är strukturerad, flexibel, försäljningsinriktad och är självständigt i ditt arbete. Det är också av stor vikt att du passar in i vår arbetsgrupp och tillsammans med alla andra medarbetare värnar om en bra arbetsmiljö. 

Tjänsten är tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Om du tycker att det är långt att åka till Norrtälje då kan vi gärna hjälpa till med att ordna lämpligt boende för dig. Välkommen med ansökan!

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. 

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor. 

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekrytering sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes. 

 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Norrtälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrtälje | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen