Farmaceut till Smålandsstenar

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Smålandsstenar 

Varmt välkommen till Apoteksgruppen Smålandsstenar! Vi är det enda apoteket i orten beläget intill vårdcentralen med restauranger och butiker runtomkring. Hit kommer du till ett stort, relativt nybyggt och fräscht apotek med en stor och fin egenvårdsavdelning. Vi som jobbar här är ett sammansvetsat team om fem personer som har kul på jobbet – på riktigt! Nu söker vid dig som är farmaceut och redo för nya utmaningar.

På Apoteksgruppen Smålandsstenar är vi generellt recepttunga men vi har en varierande kundkrets. Vi har många stamkunder men även en del turister som tar ett stopp vid oss när de är på väg till campingen eller till sina stugor. Vårt apotek ligger vid Nissastigen, mittemellan Värnamo och Ullared eller Hyltebruk och Gislaved. För dig som har bil är det väldigt smidigt att ta dig hit!

Vi har öppet 09.00 – 18.00 på vardagar och stängt på helger. Hel- eller deltid kan diskuteras. 

Din Apotekschef Annika berättar: 

”Här på Apoteksgruppen Smålandsstenar har vi verkligen roligt på jobbet! Vi bryr oss om varandra och inte minst våra kunder som vi tar väl hand om. Som chef anser jag att det är viktigt med ett rakt och öppet klimat. Jag tror på att mina medarbetare växer genom att få ta eget ansvar! Vårt team är sammansvetsat och gillar ordning och reda. Nu ser vi fram emot att välkomna vår nya kollega!” 

Din roll som Farmaceut 

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Det här erbjuder vi dig!  

Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) - utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på  Apotekgruppen People!

Ansökan   

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess . Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta apotekschef Annika Hagstrand på 070- 274 28 16. Varmt välkommen med din ansökan!   

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår !

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Smålandsstenar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Smålandsstenar | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen