Dagab söker Processpecialist Automation i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi

I Bålsta nordväst om centrala Stockholm bygger vi på Dagab upp ett modernt högautomatiserad logistikcenter anpassad för att leverera mat och andra varor till närmare 10 miljoner människor. Logistikcentret, som ska vara i full drift 2023 kommer att bli en av de största och modernaste anläggningarna i Europa.

Till vår avdelning som ansvarar för utveckling av våra varuförsörjningsprocesser rekryterar vi nu till rollen som Processpecialist inom Lager Automation.

Du blir delaktig i en helt unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning. Vi utvecklar ett unikt omni-kanalslager där vi servar allt från stora Willys till enskilda e-handelskonsumenter. Du kommer arbeta tvärfunktionellt med utgångspunkt i samarbetet med automationsleverantören i Bålsta men med gränssnitt till andra verksamhetsområden och Axfood IT samt de kedjor vi stöttar. Tillsammans utvecklar vi framtidens logistikanläggning. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att vidareutveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra fortsatt framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.

Det här får du arbeta med

De första åren kommer du vara med i projekt om att bygga Dagabs nya logistikcenter. Tillsammans tar vi fram designen för lagerprocesserna och hur de samverkar med andra system och verksamhetsområden. Därefter testar vi lösningen i tre faser; först lagersystemet för sig, sedan tillsammans med övriga system och processer för att slutligen testa detta tillsammans med den mekaniska automationen. Nästa steg blir att påbörja driftsättning och upprampning av logistikcentret. Parallellt kommer vi stötta framtagandet av utbildningsmaterial och arbetsbeskrivningar.

När verksamheten närmar sig drift kommer dina arbetsuppgifter övergå till att i större utsträckning fokusera på hur vårt nya logistikcenter kan förbättras. Syftet är då att optimera samspelet med andra delar av Axfood och övriga IT-system och hur vi via datadriven analys kan nå nya höjder.

Det här förväntar vi oss

Dagab söker en driven Processpecialist inom Automation med stor förståelse för hur system och process samverkar som vill vara med och bygga ett av Europas modernaste logistikcenter för butik och e-handel.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har

  • Examen från högskola eller universitet inom logistik, ekonomi eller annan liknande inriktning. Alternativt har du skaffat dig flera års arbetslivserfarenhet från liknande roller.
  • God analytisk förmåga.
  • Erfarenhet av och uppskattar att jobba i projekt samt att driva frågor självständigt både mot externa parter och interna funktioner.
  • Goda förmåga att skriva och tala engelska pga många internationella kontakter

Som person är du driven, analytisk, strukturerad och noggrann. Du drivs av att utveckla och skapa nytt tillsammans med andra så en god samarbetsförmåga är ett krav. Samtidigt som du har förståelse för helheten har du ett intresse för detaljerna där arbetssätt möter systemstöd.

Info om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, start enligt överenskommelse. Placering är på Dagabs kontor vid Torsplan i Stockholm men mycket tid kommer periodvis att läggas vid anläggningen i Bålsta.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen