Butiksmedarbetare med frukt- och gröntansvar Hemköp Ljungbyhed

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vår butik i Ljungbyhed söker vi nu en frukt- och gröntansvarig som genom sitt matintresse och kunskap inspirerar och säljer genom vårt utbud av frukt och grönt.  Vi söker dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande.

 

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Frukt- och gröntavdelningen blir ditt ansvarsområde och i rollen kommer du att beställa varor och följa upp avdelningens försäljning. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse, med fokus på färskvaror.

 

Butiken står även i startgroparna för ombyggnationen av en helt ny frukt- och gröntavdelningen, där du som ansvarig på frukt och grönt kommer få möjlighet att vara med i uppbyggnaden av vår nya avdelning. Till Hemköp Ljungbyhed är vi på jakt efter dig som vill ha ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, start så snart som möjligt.  Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger. Lön enligt avtal.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning samt har mycket goda kunskaper inom frukt och grönt är en förutsättning för rollen. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår frukt- och gröntavdelning ytterligare.

 

Du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med frukt och grönt i butik. Meriterande om du haft avdelningsansvar sedan tidigare samt om du arbetat i AxBo och SAP.

 

För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet och arbetar över avdelningsgränser i butiken. Vi är en liten butik vilket innebär att du även dagligen arbetar och stöttar upp på andra avdelningar i butiken.


Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Ljungbyhed
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ljungbyhed | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen