Inaktiv platsannons

Lösningsarkitekt Cloud AWS i Stockholm

Om tjänsten

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur  

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. För oss är det viktigt att du, liksom vi, lever dessa värderingar.  

 

Din roll i laget  

Atea Software & Cloud söker en Cloud Solutions Architecht till vårt viktiga satsningsområde Cloud. Målsättningen med rollen är att vara rådgivare och expert kring våra molntjänster, primärt inom Amazon (AWS). Tillsammans med Account Managers, Specialistsäljare och konsulter kommer du att presentera lösningar för kund men också vara delaktig i att utveckla vårt erbjudande.  

​Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet inom Amazone Web Services och molntjänster. Du har god förståelse för IT-infrastruktur och är van att omsätta teknik till kundnytta och lösningar. Dina arbetsuppgifter består bl a av att agera säljstöd och även av analys och design.  

​Då vi ofta arbetar i team och har en matrisorganisation så är vana att arbeta i virtuella grupper en förutsättning för att lyckas.  

Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation.

För att lyckas som lösningsarkitekt behöver du:  

• Ett brinnande intresse för IT och dess nytta för verksamheten  

• Minst fem års erfarenhet av arbete kring molntjänster  

• Vara en skicklig presentatör och ha förmåga att omsätta kundbehov till lösning  

• Passion för försäljning och stor egen drivkraft.  

• Stor kunskap och erfarenhet runt tjänsteförsäljning.  

Meriterande:  

• Förståelse för hybrid IT och molnstrategier  

• Brett kontaktnät i branschen  

• Certifieringar inom Amazons tjänster  

 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis