Leveranskoordinator till Atea i Norrbotten i Piteå

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av Ateas landslag? Just nu söker vi på Atea Norrbotten dig som vill jobba som leveranskoordinator. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Om rollen

Rollen som leveranskoordinator är en spännande och dynamisk roll där du älskar att vara spindeln i nätet mellan kund och kollegor. 
Du stöttar och arbetar tillsammans med samtliga våra delar/enheter vilket innefattar säljare, konsulter, konsultchefer samt även med våra kunder och underleverantörer externt. Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattas inom områdena administration, kontrakt/orderhantering, ekonomi och koordinering. En stor del av arbetet innebär att administrera och koordinera inom uppsatta rutiner och processer.  

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: 

  • Utföra kontrakts-och orderhantering, samt följa upp och bevaka nya inkommande kontrakt, avtal och ordrar

  • Utföra fakturering för tilldelat ansvarsområde och säkerställa alla delmoment som är knutna till fakturering 

  • Koordinera samt säkerställa koordinering av resurser i leveransprocessen, i samarbete med interna resurser och Ateas kunder

  • Ekonomisk uppföljning av olika affärer 

  • Hantering av inkommande leverantörsfakturor  

  • Stöd mot vår säljande enhet 

  • Dialog med våra kunder 

 

Vad söker vi hos dig? 

Vi söker dig som har en ekonomisk bakgrund och gärna erfarenhet av liknande arbetsupgifter. Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du bör gilla att jobba med andra människor och jobba i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad och socialt lagd men för att lyckas i rollen beöver du även vara strukturerad, noggrann och administrativt orienterad. Har du en projektledarådra så är det också fördel. Som leveranskoordinator ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt samt har ett driv att utvecklas och utveckla bolaget. Vi söker dig som har en ekomomisk bakgrund 

 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

 

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Michael Strömbäck, platschef, via michael.stromback@atea.se alternativt telefonnummer 070-3414727. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen