Affärsstrateg till Atea AV, Audio & Video i Stockholm, Göteborg, Malmö, valfritt Ateakontor

Om tjänsten

Är du en analytisk person som tycker om problemlösning? Har du ett sinne för affärer och strategier samtidigt som du gillar att vinna? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi dig som vill komplettera vårt erfarna team inom AV med kompetens inom bid management. Med din analytiska och affärsstrategiska förmåga hjälper du oss att ta nästa steg gällande anbud, prissättning etc. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Atea AV

Atea AV är en nationell affärsenhet inom Atea Sverige AB. Vi digitaliserar bild, tal och ljud med egen spetskompetens och även med stöd av våra partners. Idag är vi +70 medarbetare och finns över hela landet. Som vanligt har vi ambitiösa planer och växer dubbelt så snabbt som marknaden i övrigt.


Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett erfaret team som är experter inom AV, Audio & Video. Teamet stöttar våra kundansvariga säljare med specialistkompetens gällande affärer inom AV-området. Du kommer att ha kontakt både med kundansvariga, våra specialistsäljare och även våra partners/tillverkare. I rollen som affärsstrateg kommer du att bidra med att utveckla vårt arbete gällande offerter och anbud. En central del i rollen är att optimera prissättningen vilket innebär att du kommer att utveckla nya processer, analyser, material och verktyg för att vi ska lyckas bättre i våra affärer. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en analytisk person som gillar att lösa komplexa uppgifter. Du har förmåga att tänka strategiskt och därmed se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Du tycker om att stötta andra samtidigt som du är tävlingsinriktad vilket får dig att göra det lilla extra för att vinna affärer. Projekten är korta och intensiva vilket gör att tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo.

För att lyckas i tjänsten som affärsstrateg bör du ha följande kompetens: 

• Arbetat inom strategisk försäljning

• Akademisk examen inom ekonomi eller teknik

• Goda kunskap inom MS Office, särskilt Excel

• Kunskap och erfarenhet av att ta fram och presentera business case

• Erfarenhet av arbete mot offentlig sektor är meriterande

 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Mikael Olsén, försäljningschef, via mikael.olsen@atea.se alternativt mobilnummer 070-266 67 62.  Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm, Göteborg, Malmö, valfritt Ateakontor
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen