Atea söker medarbetare inom it-support i Malmö, Lund

Om tjänsten

Vi är svenska landslaget inom Informationsteknologi 
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som vill och tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  

 

Din roll i laget  
Vill du ta steget in i IT-branschen och börja din utveckling på ett bolag vars mål är att ha branschens bästa chefer och ledare? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss.

I denna roll startar du din resa på plats hos en av våra kunder tillsammans med andra Atea kollegor, där ditt primära uppdrag är att ge den bästa servicen och användarsupporten på vår kunds dagliga it-utmaningar.
 

Personliga egenskaper  
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på Atea. Vi vill hitta: Engagerade medarbetare, som är nyfikna, vill lära sig och har ett brinnande intresse för IT. Ansvarsfulla medarbetare, som tar ansvar för sina arbetsuppgifter, avtalade tider, åtaganden, kunden, Atea och framför allt sin egen utveckling. Serviceinriktade medarbetare, som alltid ger kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt om kring dig. 

 

För att lyckas som IT-konsult på Atea behöver du nedan kvalifikationer. 

 • Eftergymnasial utbildning med IT som fokus
 • Ett brinnande intresse för IT och service. 
 • Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. 
 • Lösningsorienterad. 
 • Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server. 
 • Engelska och svenska i både tal och skrift. 
 • B-körkort och tillgång till egen bil 

Meriterande: 

 • Arbetslivserfarenhet inom IT-branschen. 
 • Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).  
 • Kunskaper inom ITIL. 
 • Yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning.  
 • Kunskap och erfarenhet av Apples produkter.
   

Vad kan vi erbjuda dig?  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och att vara TP2B (The Place 2 Be), den bästa platsen för medarbetare, kunder och partners. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi är svenska landslaget inom Informationsteknologi och vi bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du vara med? 


Publicerad den

22-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö, Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen