Administrativ Assistent i Solna

Om tjänsten

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Drivs du av att hög service och älskar att lära dig nya saker? Vi söker nu en Administrativ Assistent till vårt nya, fräscha huvudkontor i Solna.

I rollen som Administrativ Assistent kommer du att ansvara för administrativa uppgifter rörande vårt kontor, dokument och bokningar i syfte att supportera några av våra chefer på koncernnivå. Rollen är varierande i sitt slag, dels innehållande uppgifter som mötes- och reseadministration, dels koordinering av konferenser och back up i vår reception. Rollen är en supporterande roll och syftar till att underlätta och stötta koncernledningen i deras dagliga arbete.

Arbetsuppgifter:

Rollen innebär även att täcka upp för och stötta övriga assistenter till ledningen vid deras frånvaro eller vid hög arbetsbelastning samt arbeta i receptionen vid frånvaro av vår ordinarie receptionist.

Rollen Rapporterar till Executive Assistant Anne Ulvönäs, som även är kontorsansvarig. Förutom tätt samarbete med övriga assistenter kommer rollen att jobba nära koncernledning, reception samt interna och externa intressenter i varierande uppdrag. I rollen har man goda möjligheter till lärande och utveckling inom koncernen.

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person med hög integritet och mycket god servicekänsla. Du trivs med att ha många bollar i luften och tycker om att lära dig nya saker. Du är självständig men drivs även av att jobba i team. Folk i din närhet uppfattar dig som positiv och flexibel. Du är service-minded och försöker alltid hitta lösningar när du stöter på utmaningar. Struktur är något du värderar högt, samt att ha roligt på jobbet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Ulvönäs på anne.ulvonas@billerudkorsnas.com

Välkommen med dig ansökan!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen