Inaktiv platsannons

IT Service Specialist Security i Kalix

Om tjänsten

BillerudKorsnäs verkar inom en industri med hög automationsgrad och ökad digitalisering och fler molntjänster. Med det kommer ständigt ökade krav på IT-säkerhet varför vi nu söker en IT Service Specialist för att stärka upp vårt team inom IT-säkerhetsområdet.

Du kommer att vara en specialist kring våra tekniska säkerhetslösningar som används inom koncernen och vara med att utveckla och ansvara för företagets skydd mot både interna och externa IT säkerhetshot. Arbetet kommer att bestå både i att själv ta fram lösningar, men även att med hjälp av IT kollegor säkerställa att företagets data är skyddat. Du kommer även att arbeta med våra befintliga säkerhetslösningar.

Du kommer att rapportera till chefen för Datacenter & Network teamet och vara placerad på något av våra bruk i Sverige (Kalix, Gävle, Frövi, Gruvön, Skärblacka) eller på huvudkontoret i Solna.

Du har relevant akademisk examen inom IT-området och minst 5-års erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet. Alternativt att du har mycket lång erfarenhet inom området.
Vi ser att du har goda kunskaper i molnsäkerhet och om Microsofts serverteknik och serverbaserade system. Du bör även ha gedigen kunskap om TCP/IP-baserade nätverk samt ha nyckelkunskap i Datacenter och nätverkssäkerhet.

Vi arbetar med Ciscos produkter så har du även erfarenhet av det eller, CISSP-certifikat är det meriterande. Det viktigaste är dock att du är kunnig inom området IT-säkerhet. Du får gärna även ha erfarenhet av ISO27001/02-arbete.

Som person är du en strukturerad person med god ordning på dokumentation och du har en hög analytisk förmåga. Vidare är det viktigt att du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa kontakt med andra, samt kommunicerar obehindrat på både Svenska och Engelska, i tal såväl som skrift.

Eftersom IT säkerhet är ett ständigt föränderligt område är det viktigt att du som person har en positiv inställning och är öppen för förändringar, samt alltid nyfiken på utveckling.

I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn Hedberg på 0707-273500 eller via mail eller Cecilia Nork på 070 788 13 49, eller mail

Sista dag för ansökan är den 13 juni men intervjuer sker löpande så ansök direkt.

ANSÖK INTE VIA DENNA SIDA UTAN KONTAKTA ACTIVE SEARCH

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

ANVÄND INTE ANSÖKNINGSKNAPPEN

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis