Inaktiv platsannons

Bolånespecialist till Bluestep Bank Stockholm

Om tj... Vi söker dig med erfarenhet inom bolån som vill vara med på Bluesteps spännande tillväxtresa! Vi är ett härligt team om 20 specialister som drivs av att göra affärer och bidra till en bättre situation för kunden! Vi ser...

Om tjänsten

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet inom bolån som vill vara med på Bluesteps spännande tillväxtresa! Vi är ett härligt team om 20 specialister som drivs av att göra affärer och bidra till en bättre situation för kunden! Vi ser fram nu emot att välkomna en ny kollega till teamet som vill växa tillsammans med oss och som vågar utmana och tänka annorlunda!

Söker du ett företag som är i framkant där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det. Då är kanske Bluestep något för dig! Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

Som Bolånespecialist driver du affären genom att dagligen fatta beslut på låneansökan och lånelöften i nära samarbete med kollegor på kreditavdelningen. Bluesteps affärsmodell bygger på en nära kontakt med kunden där du hittar individuella lösningar utifrån kundens betalningsförmåga framåt.


Exempel på arbetsuppgifter

  • Hantera kvalificerade ansökningsförfrågningar
  • Bevilja låneansökan och lånelöften
  • Bygga upp och ansvara för din kundportfölj och fullfölja låneansökan genom att begära in kompletteringar och underlag inför utbetalning eller tillträden

Du arbetar nära våra kunder och du drivs av att hjälpa och förändra människors situation till det bättre, samtidigt som du har ett stort affärsfokus. Bluestep befinner sig i en stark tillväxtresa och vi erbjuder dig god utveckling, nära ledarskap, stark laganda och motiverade kollegor med konkurrenskraftiga villkor.

Rollen passar dig som trivs i en säljande och hjälpande roll. Detta i en organisation som präglas av familjär stämning och arbete mot tydliga mål. Som person är du kundorienterad, ansvarstagande, strukturerad och drivande. Kontaktytorna är många och vi ser därför att du är social och har god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen har du ett tydligt kundfokus där du strävar efter goda affärer som bidrar till en bättre ekonomisk situation för kunden.

Du som söker får gärna ha erfarenhet av bolån eller rådgivning över telefon inom bank- och finansbranschen. Har du SwedSec-licens är det starkt meriterande.

Om Bluestep

Bluestep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. Vi är en modern nischbank som fokuserar på kundens framtida betalningsförmåga och tror på finansiell inkludering av fler oavsett anställningsform. Vår mission är att erbjuda människor som av olika anledningar inte kan få lån hos sin traditionella bank ekonomisk trygghet. Våra grundvärderingar är Professionell, Respekt, Driv och Annorlunda. Vi arbetar för att våra medarbetare ska känna för vårt uppdrag och att våra värderingar ska genomsyra vårt agerande i vardagen.

Bolaget startades i Sverige 2005 och har sedan dess hjälpt tiotusentals människor att komma in på bostadsmarknaden. Numera finns vi även i Norge och Finland. Bluestep Bank ägs sedan 2017 av EQT, som har hjälpt oss att ta steget vidare in i en alltmer digitaliserad bransch och satt en tydlig agenda för framåtanda och tillväxt. Vi är över 300 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Helsingborg.

Företagskulturen är starkt präglad av entreprenörskap och teamkänsla i kombination med att vi är väletablerade och har en trygghet som kommer med ett större bolag. Bluestep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov!

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)