Sales Support i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 7 juni 2021
 • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vår vision är att bli Nordens ledande livsmedelsföretag och söker nu dig som vill vara med på denna resa! Har du tidigare administrativ erfarenhet och ett intresse för försäljning och ekonomi? Vill du arbeta i en roll där du kan utveckla och stötta säljorganisationen? Då kan det vara dig vi söker!

Lantmännen Cerealia öppnar nu upp för en spännande möjlighet i rollen som Sales Support till vårt kontor i Stockholm. Denna roll är relativt ny hos oss vilket innebär att du kommer ha stora möjligheter att vidareutveckla rollen utefter egna och organisationens behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start omgående.

Det här kommer du att göra

Som Sales Support kommer du arbeta i en bred och varierad roll där du kommer att stötta, utveckla och förbättra processer i den dagliga verksamheten.

I rollen kommer du vara ansvarig för löpande säljstöd åt vår svenska säljorganisation; B2B, B2C och Foodservice. Exempelvis innebär det att säkerställa att system, priser, rabatter, rapporter, kundstrukturer och statistik är uppdaterade.

I rollen kommer du också ha flera kontaktytor och du behöver koordinera arbetet inom teamet såväl som nätverka med andra avdelningar. Exempelvis kommer du att stötta vår finansavdelningen kring förändringar som sker i verksamheten och som påverkar våra finansiella processer. Vidare kommer du också proaktivt utveckla och förbättra våra processer och internkontroll för att optimera vår säljorganisation ytterligare.

Du kommer att ingå i Sales Support teamet om 5 personer och rapportera till Sales Director B2C Sweden, men också ha ett nära samarbete med Head of Finance Sweden. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med stark lagkänsla, glädje och driv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Eftergymnasial utbildning.
 • Behärskar svenska och engelska språket väl i både tal och skrift då du kommer att kommunicera på dessa språk.
 • Tidigare dokumenterad administrativ erfarenhet. Meriterande om det varit inom sales support eller back office inom större organisationer.
 • Grundläggande kunskaper inom excel.
 • Grundläggande förståelse för finansiella processer såsom faktura- och rabattavstämningar.
 • Meriterande om du har kunskaper inom systemen M3 eller liknande.

Vi söker dig som är:

 • Lagspelare och relationsbyggande
 • Handlingskraftig och initiativtagare
 • Resultatorienterad
 • Strukturerad

Som person är du relationsbyggande och en lagspelare då du kommer arbeta tätt med flera avdelningar och således ha flera kontaktytor. Vi ser också att du har ett eget driv och initiativförmåga som gör att du har förmågan att på egen hand hitta lösningar på utmaningar i vardagen som du också agerar på. Vidare är du också strukturerad och kan på ett överskådligt sätt omvandla strategiskt arbete till strukturerade operativa arbetssätt.

Slutligen ser vi också att du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen