Inaktiv platsannons

Vill du arbeta under sommaren med fastighetsskötsel i Pendeltågen? i Stockholm

Om tjänsten

MTR Facility Management erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och projekt inom lokalanpassning. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag. Är du lösningsorienterad och trivs med att ge service och support i miljöer där det händer mycket? Vi söker nu dig som vill supportera vår verksamhet med fastighetsskötsel till pendeltågen. 

En hållbar vardag ­– gör den möjlig med oss
Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser. Vi vill ha medarbetare som utvecklas med och hos oss. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och sätta samhället i rullning.

Att jobba som fastighetsskötare för pendeltågen 
Ditt huvudsakliga uppdrag är att genom utmärkt service och på ett kostnadseffektivt sätt supportera verksamheten med underhåll av MTRs lokaler samt ge teknisk support vid fel i kassa- och försäljningssystemet ute på våra stationer. Arbetet är arbetsorderstyrt och du har ett stort eget ansvar för din egen leverans. Du arbetar självständigt med ärenden men förväntas även stötta kollegor vid behov.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Utföra fastighetsskötsel och förebyggande underhåll i personal- och kundmiljö samt MTRs lokaler. Exempel montera möbler och hantera avvikelser på VVS samt AC.
 • Säkerställa att det material verksamheten behöver finns i lager samt att vid behov även leverera förbrukningsmaterial till verksamheten som till exempel Accesskort och informationsmaterial till våra servicediskar.
 • Avhjälpa enklare fel samt hantera övriga ärenden som rör kassa- och försäljningssystemet.
 • Utföra inspektionskontroller samt vid behov saneringsuppdrag i våra miljöer för pendeltågssystemet. 
 • Utföra postärendeleveranser

Arbetet är förlagt till både dagtid under veckodagar samt helger.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning utan fastställt arbetstidsmått under sommaren med start senast 28 juni. Det finns eventuellt möjlighet till förlängning efter sommaren. Arbetet är förlagt under dagtid under veckodagar samt helger, enligt fast schema. Du kommer att ingå i en grupp där arbetsglädjen är hög och man ställer alltid upp för varandra när det behövs. Du rapporterar till Gruppchef Förvaltning.

Du som söker till oss
Du är en person som gillar att hjälpa andra, du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Stundtals är arbetsbelastningen hög varför en god stresstålighet är nödvändig. Då arbetet är mycket rörligt och det förekommer tunga lyft är det viktigt att du har en mycket god fysik. 

Vidare har du:

 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 • God dator-/smartphone vana.
 • B-körkort 
 • Gymnasiekompetens eller motsvarande. 

Det är meriterande om du har: 

 • Tidigare erfarenhet från serviceinriktat arbete inom teknisk support, fastighetsskötsel eller annat hantverkaryrke är meriterande. 
 • Högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande 


Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vi sätter samhället i rullning
Vi på MTR nöjer oss inte med att vara bäst i klassen på tåg och tunnelbana. Målet är att vårt arbete ska förbättra både resa och destination. I det dagliga arbetet är det våra värderingar som är den röda tråden: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på mtrnordic.se

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta James Jarrett, Gruppchef Förvaltning, via james.jarrett@mtr.se Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: fastighetsskötsel teknik service förvaltning förvalta värd lokalvård händig fastighetsvärd klottersanering 

 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis