O'Learys Ekerö söker kock

Om tjänsten

O’Learys Ekerö söker flera Kockar till vårt nya koncept O'Learys Seaside på Ekerö. Vi söker dig som har passion för mat, dryck, sport och människor och vill vara med i utvecklingen av det nya konceptet.

Restaurangen på Ekerö är vackert belägen precis vid Mälaren i Jungfrusunds marina och öppnar i mitten på juni. Som kock får du vara med från början i att utveckla köket passande för det nya konceptet - O'Learys Seaside.

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Önskvärt början på juni då O'Learys Ekerö beräknas öppna i mitten på juni.

OMFATTNING: Heltid

ARBETSTIDER: 40/h per vecka. Flexibel arbetstid baserat på restaurangens öppettider

PLATS: O'Learys Ekerö (Jungfrusunds marina)

VI ERBJUDER DIG: En unik möjlighet att vara med och bygga upp ett restaurangkoncept ifrån början. 

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Ekerö
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen