Inaktiv platsannons

Inköpschef Peab Grundläggning i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Inköpschef Peab Grundläggning

Sökes till Efter överenskommelse

Vill du utvecklas i en roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är med och bygger framtidens samhälle tillsammans med oss? Peab Grundläggning har verksamhet i hela Sverige.
Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Peabs affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Peabs och våra kunders krav inom säkerhet, miljö och etik.
Peab Grundläggning arbetar med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning, injektering, massstabilisering och Pro-Sol.
Peab Grundläggning har tre fabriker som tillverkar betongpålar vilket innebär att i denna roll kommer även du att göra inköp till dessa.

Dina nya utmaningar
Som Inköpschef har du det övergripande ansvaret att driva och utveckla Peab Grundläggning inköpsarbete i enlighet med Peabs strategiska målsättning, uppförandekod, policys och verksamhetsledningssystem. Du tar fram inköpsplaner och genomför prioriterade projektspecifika inköp. Rollen innebär både strategiska och operativa insatser. Vi värdesätter den lokala närvaron i verksamheten där våra medarbetare och chefer behöver stöd i det vardagliga arbetet. Vi ser ett nära operativt samarbete ute i produktionen tillsammans med ansvariga chefer. Du kommer delta i nätverk på affärsområdet där du är regionens representant i inköpsfrågor. Detta innebär att det kommer vara en del resor i tjänsten. Som inköpschef rapporterar du till VD. 

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör och/eller motsvarande samt att du har god erfarenhet från både operativt och strategiskt inköp i byggbranschen. Du har stor drivkraft för samordning och stödja verksamheten. För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, strukturerad och noggrann i ditt arbete samt god erfarenhet av projektinköp, förhandling och avtal. Du har förmågan att fatta egna beslut, är initiativtagande och målorienterad.  Som chef är du en god lagledare  som motiveras lika starkt av att få andra människor att växa som att utveckla affärerna och verksamheten. Vi har en ledarprofil som beskriver vårt sätt att leda människor. Profilen bygger på Peabs historia, hjärtat i vår värdegrund JUPP och blicken framåt.

Då rollen innebär många kontaktytor inom regionen och affärsområdet krävs både god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Tjänsten utgår från Göteborg alternativt Stockholm eller Malmö.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-18

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)