Inaktiv platsannons

Trädgårdsarbetare i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Trädgårdsarbetare

Sökes till Helsingborg

Har du goda kunskaper inom trädgårdsarbete och trivs att arbeta utomhus? Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse kring plantering, uppdrivning och skötsel av växter.

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet av att plantering, drivning och skötsel av både perenna och annuella växter till vår verksamhet i Helsingborg med omnejd. Du som trädgårdsarbetare hos oss är noggrann och har det övergripande ansvaret för bevattning och underhåll av de växter som vi planterar och sköter om. I uppgifterna ingår även att sköta dokumentation gällande tillväxt, i form av fotografering och i skrift. Därför ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt och kan uttrycka dig på ett enkelt och tydligt sätt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Säsongsanställning, med goda möjligheter till tillsvidareanställning.
Arbetsort: Helsingborg

Kravprofil
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet och/eller treårig utbildning inom trädgårdsskötsel. Du har god växtkännedom och har god kunskap av plantering och skötsel av sommarblommor, främst perenner och annueller. Samarbetsförmåga och struktur är en självklarhet för dig.

Körkort B är ett krav.

Meriterande: erfarenhet av att leda och samordna team samt förarbevis för hjullastare eller truckkort.

Kompetenser och personliga egenskaper
För dig är initiativtagande en naturlig del av din personlighet och du kan driva arbetsuppgifter på egen hand. Ditt arbetssätt är strukturerat och du planerar samt prioriterar dina arbetsuppgifter utefter uppkommande behov. Du har en god samarbetsförmåga då ditt dagliga arbete sker i team med andra. Du är lyhörd och lojal mot teamet som du arbetar tillsammans med.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-06

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis