Inköpare i Jönköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Inköpare

Sökes till Jönköping

Vi behöver dig som är en rutinerad och driven inköpare med erfarenhet från byggbranschen!

 

Vår verksamhet utför ny-, om- och tillbyggnader i region Sydost. Regionen består av Östergötland, Jönköping, Kronoberg och Kalmar län. Våra kunder är både Peab internt, i form av egenutvecklade bostadsprojekt, samt externa kunder. Du ingår i en inköpsstab för regionen med 10 kollegor placerade på våra huvudorter. Av dem kan du få hjälp och stöd i olika situationer samtidigt som det förväntas att du ställer upp för andra vid behov.

 

Tjänsten
Som inköpare ansvarar du för upphandlingar av varor och tjänster till olika byggprojekt inom vår region. Upphandlingar görs både lokalt och internationellt i samverkan med produktionspersonal. Tjänsten är placerad i Jönköping och man är främst verksam i Jönköpings län. Vid behov kan man dock komma att involveras i projekt på andra orter i regionen.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta operativt med upphandling, leverantörsbedömning, förhandling, kontrakt, leverantörsutveckling och uppföljning enligt Peabs inköpsprocess till våra byggprojekt. Du säkerställer inköp till lägsta totalkostnad med hänsyn till kvalitet, service, logistik och minimerad riskexponering

 

Personliga egenskaper
Då arbetet bygger mycket på kontakter både externt och internt ser vi att du som person är utåtriktad, social och kommunikativ. Du är en driven och affärsmässig person med god förhandlingsvana och tycker det är roligt att göra affärer. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt. Vi önskar även att du har en serviceinriktad inställning och har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.

 

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, bygg och anläggning eller motsvarande samt utbildning inom entreprenadjuridik och inköp. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett par års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete inom byggbranschen. Du har erfarenhet av och känner dig bekväm med att självständigt upphandla och upprätta avtal med de allmänna bestämmelser som finns i byggbranschen.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-06

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen