Mark- och anläggningsarbetare till Jönköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mark- och anläggningsarbetare till Jönköping

Sökes till Jönköping

Peab anläggning växer i Jönköping!
Är du en duktig anläggare som drivs av engagemang och kreativitet? Vi behöver ytterligare förstärkning i vår nystartade verksamhet i Jönköping. Vill du vara med?

Vi vill förstärka vår verksamhet inom Peab anläggning i Jönköping med omnejd med ytterligare markanläggare.

Om tjänsten
På Peab utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning. Som markanläggare hos oss, kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom markarbeten vid grundläggning industri och husbyggnationer, Fjärrvärme, väg- och gatubyggnationer, för att nämna några.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen, som uppskattar och själv bidrar till ordning och reda på arbetsplatsen. Du trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är noggrann och strukturerad samt bör kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Med ditt engagemang kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar, idéer och ett gott arbetsklimat.

Du som söker:
Har giltigt B-körkort
Har ett yrkesbevis, erfarenhet inom anläggning eller är nyutbildad, engagerad och intresserad av yrket.

Arbetschefsgruppen som söker dig tillhör Peab Anläggning AB, ingår i Region Mellansverige och verkar i hela Östergötland samt norra Småland. Vi är etablerade med kontor i Norrköping, Linköping, Mjölby och Tranås. Vi är idag ca 100 medarbetare i vår grupp.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-28

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen