Inaktiv platsannons

Platschefer i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschefer

Sökes till Örebro

I Örebro ser vi en spännande marknad framför oss och behöver fylla på med fler kompetenta Platschefer. Är Du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Som platschef har Du ett omväxlande jobb med ett stort eget ansvar, en central roll i projektet med ansvar för projektens utförande. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och har en god planering. Du har ett stort eget ansvar att se till att projektet bedrivs enligt överenskommna ramar gällande tid, budget, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Som platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines. Du behöver därför ha goda ledaregenskaper och förmåga att engagera och motivera dina medarbetare. I en roll som platschef bör du ha god teknisk utbildning samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande arbetsledande uppgifter. Kalkyleringserfarenhet är en merit.

Vem är du

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Som person är du strukturerad, målinriktad och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Som ledare är du en förebild som skapar engagemang genom att låta dina medarbetare växa, ta del av information och bli delaktiga i utvecklingen av vår produktion.

Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Generalist Jennifer Johansson, tel: 0722-26 69 26. Det går även att höra av sig till någon av våra arbetschefer Camilla Hartman Frilander, 072-533 46 82 eller Jan Hellqvist, 0725-333 120.

Vi erbjuder  

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-10

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis