Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Sökes till Helsingborg

Har du god erfarenhet utav av anbudsförförande och förfrågningsunderlag? Vårt team på Peab Drift och Underhåll söker nu dig som är redo för att arbeta som entreprenadingenjör hos oss. Som entreprenadingenjör är du den som stöttar teamet i din specialistroll så att vi kan nå våra gemensamma resultat.

Peab är från grunden ett familjeföretag och idag kan vi titulera oss som Sveriges största bygg- och anläggningsföretag. Vår målsättning är att vara och fortsätta vara Nordens ledande samhällsbyggare.

Arbetsuppgifter:

Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och arbetet kan innebära att du har flera projekt på gång samtidigt. Utöver ditt fokusområde kommer du även stötta i inköp samt till viss del i KMA-frågor.

Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med dina kollegor. Du finns där för platscheferna i frågor som rör anbud och kalkyl. Övrigt i rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

Övrigt:
Start: enl. ök.
Omfattning: Heltid
Placering: Helsingborg

Vårt engagemang för våra medarbetare samt vårt aktiva arbete att erbjuda våra anställa utbildning och personlig utveckling tror vi är en av nycklarna för att du kommer att trivas hos oss!


Dina erfarenheter
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen krävs erfarenhet av anbudsförfarandet och arbetat aktivt med förfrågningsunderlag och anbudsförslag i tidigare roller samt god kunskap kring ramverket AMA. Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men även erfarenhet från kommunal eller statlig drift är meriterande. För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från byggbranschen där du arbetat med produktionsprojekt, kalkylarbete och/eller projektekonomi.

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Meriterande:

Erfarenhet av en ledande roll inom byggproduktionen.
Kunskap och erfarenhet av MAP eller likvärdiga kalkylsystem. 

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Som person är du är nyfiken på att se hur arbetet fortskrider från anbudsförfarandet till att projektet är i hamn och du har naturlig kostnadsmedveten och har förmåga att fatta beslut. Din naturliga fallenhet för lagspel och samarbete är ett faktum då du är en nyckelspelare i teamet, men du kan även arbeta självständigt med förmågan att driva ditt eget arbete framåt mot tydliga och ibland snäva deadlines.

Ditt engagemang och positivitet smittar av sig och du bidrar till god stämning bland kollegor och på arbetsplatsen. Dina tidigare erfarenheter gör att du kan granska underlag kritiskt. Du kan se rimlighetsbedömningar i tidigt skede samtidigt som du ständigt agerar problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror.

Vikt kommer att läggas vid din personlighet

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-15

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis