Entreprenadingenjör, byggservice i Linköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör, byggservice

Sökes till Linköping

Peab Byggservice AB bygger för framtiden och vill stärka upp med en Entreprenadingenjör.

Är du personen som tycker om att ha många järn i elden och tycker om bredden och utmaningarna som finns kopplat till byggprojekt.
Har du samtidigt ett affärstänk och servicekänsla, då kan detta vara rollen för dig!
Som Entreprenadingenjör på Peab Byggservice i Linköping är din roll otroligt viktig för att lyfta projekten till en ny nivå.

Du kommer att bli en nyckelperson med en stöttande funktion för platscheferna inom arbetsgruppen. Du får vara mer eller mindre delaktig i ett flertal projekt samtidigt och vet vad som kommer ta projekten framåt och arbetar därefter.
Du förväntas leverera lönsamhet med hög kvalitet och inspirera din omgivning till att göra detsamma.
I denna breda roll kommer du till största del arbeta produktionsinriktat men även vara delaktig i inköp och kalkylering.

Dina övergripande uppgifter är:
• Leda/delta i möten kopplat till projekt, så som startmöten, projekteringsmöten och löpande byggmöten
• Bidra i arbetet kring kvalité, miljö och arbetsmiljö
• Arbeta för att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Hantera ekonomiuppföljningar samt prognosarbete
• Löpande arbeta med inköp, projektering, anbud och kalkyler för kommande projekt

Du har en bakgrund med många års erfarenheten från byggbranschen, gärna just inom byggservice. Du kan ha en högskoleutbildning eller skaffat dig motsvarande erfarenheter i tidigare anställningar. Din närmaste chef är arbetschefen på orten och du kommer att ingå i ett team med andra entreprenadingenjörer i samma arbetschefsgrupp.För tjänsten krävs körkort för personbil samt möjligheten att använda egen bil i tjänsten. Resor kan förekomma inom Östergötland och Södermanland. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-30

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen