Yrkesarbetare Bygg och Anläggning i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Yrkesarbetare Bygg och Anläggning

Sökes till Malmö

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom injektering, spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Nu söker vi söker dig som är utbildad inom bygg eller anläggning och som är intresserad av bredda ditt kunnande och därmed arbeta med injekteringsarbete, så väl keminjektering som cementinjektering. För att förstå vad det handlar om så följ denna länk  . Du kan också besöka Peab Grundläggning AB:s hemsida för ytterligare information om vår verksamhet.

Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

Du är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från injektering är meriterande. På sikt strävar vi efter du ska kunna arbeta självständigt med dessa arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag 2021-06-30

Publicerad den

22-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen