Produktchef TA i Ängelholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Produktchef TA

Sökes till Ängelholm

Vi söker nu en ersättare till vår Produktchef med inriktning på trafikavstängningar då han går vidare till ett annat uppdrag inom bolaget. 

Om tjänsten

Som Produktchef arbetar du gentemot vår verksamhet i hela landet. Arbetet innebär att ta fram och utveckla sortimentet angående produkter och priser. Du kommer även ta fram riktlinjer för produkter avseende nyttjande och underhåll. Du stöttar verksamheten med anskaffning och allokering, samt säkerställer att produktsortimentet efterlever de lagar och krav som ställs på tex säkerhet och miljö. Du agerar rådgivare och specialist mot den regionala och lokala organisationen. I uppgifterna ingår även regiservård.

För att lyckas i rollen krävs att du har en gedigen erfarenhet av TA-segmentet. Vi ser också att du behöver ha kunskap inom ekonomi, miljö och kvalitet. Du är van att arbeta strukturerat och att driva ditt eget arbete. Du har troligen viss förhandlingsvana. Det är meriterande om du har APV steg 2.1 alt 2.2. Körkort B är ett krav.

Som Produktchef kommer du ha många kontakter med medarbetare runt om i företaget vilket ställer krav på en god kommunikationsförmåga.

Alternativ placeringsort kan diskuteras

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-06-13

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen